New In: The timeless wool essential 

Arber Studio heeft een nieuwe beauty in de collectie:  De Alder knitted jumper.

Dit is de perfecte wollen trui, gemaakt van 100% merinowol. Een lichtgewicht trui met een slanke pasvorm zonder dat het te strak zit. De trui heeft lange mouwen en een ronde hals, valt op heuplengte en kan eindeloos gecombineerd worden. Super zacht wol dat niet kriebelt!

Wol is een natuurlijke vezel en omdat het een slijtvaste vezel is, is het zeer duurzaam en sterk. Hierdoor gaat een kledingstuk van wol jarenlang mee. Nadat de vacht van het schaap pijnloos wordt afgeschoren, groeit het gewoon weer aan. Bovendien is wol biologisch afbreekbaar, de aarde neemt de voedingsstoffen op in de grond.
Arber gebruikt 100% merinowol gegarandeerd mulesing-vrij. De vezels van merinowol zijn van nature geurbestendig, temperatuur regulerend en heerlijk zacht.

Wol heeft van nature een zelfreinigende werking: je hoeft wol minder vaak te wassen dan andere textielsoorten. Gebruik geen wasverzachter voor je wol: wasverzachter zet een soort laagje op de wol. Dit is schadelijk voor de vezel en alle goede eigenschappen van de wol gaan daardoor verloren. Na het wassen breng je het kledingstuk zo goed mogelijk in vorm en droog je het ’t liefst liggend.


You may also like